02
me
'13

Start eerste etappe Olympia’s Tour in Noordwijkerhout.

Wethouder Bas de Haas lost op 14 mei 2013 het startschot voor de eerste etappe van Olympia's Tour van Noordwijkerhout naar Hoofddorp. De start vindt plaats op het terrein van NH Conference Centre Leeuwenhorst aan de Langelaan 3 in Noordwijkerhout om 11.20 uur...

 

Start verplaatst

De eerste etappe zou in eerst instantie starten in Noordwijk. Door omstandigheden is dit niet mogelijk. Daarop heeft de organisatie van Olympia's Tour aan de gemeente Noordwijkerhout gevraagd of de start in Noordwijkerhout mocht plaatsvinden. De gemeente voldoet graag aan dit verzoek.

 

NH Conference Centre Leeuwenhorst

De keuze voor de start door de organisatie van Olympia's Tour is een logische: de 180 wielrenners, de organisatie, jury en medische dienst verblijven gedurende 3 nachten in het NH Conference Centre Leeuwenhorst. Ook het feit dat de etappe al over Noordwijkerhouts grondgebied liep en al toestemming voor de passage was gegeven door de gemeente, heeft aan de keuze voor Leeuwenhorst bijgedragen.

 

Route eerste etappe

De renners rijden via de Langelaan > r.a. Gooweg > Noordwijk Northgodreef > einde neutralisatie Duinweg > Duindamseslag > Kapelleboslaan > Vogelaarsdreef > Noordwijkerhout Ruigenhoekerweg > De Zilk Zilkerduinweg > Hoogduinweg > Hillegom > Nieuw-Vennep > Hoofddorp.

 

Nadere informatie

Meer informatie over Olympia's Tour: www.olympiastour.com.