Datum: 24-09-2020 - 19:29
02
me
'13

Steunt u muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” op 14 juli tijdens het WMC?

Op 14 juli 2013 zal de marchingband van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” voor de derde keer in haar bestaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours (WMC). Dit WMC geldt als het meest prestigieuze concours in de internationale wereld van de amateur blaasmuziek...

Het evenement wordt eens per vier jaar georganiseerd en trekt iedere keer weer de absolute top uit binnen- en buitenland. Ook muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc ontving een uitnodiging voor het WMC en hoopt op 14 juli een topprestatie neer te zetten op het onderdeel “Mars”. Op dit onderdeel moet een vast parcours worden afgelegd in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, beter bekend als Het Roda JC Station.

Voordat het zover is, zal er uiteraard nog hard gerepeteerd moeten worden. Dat de leden dit er graag voor over hebben, spreekt voor zich.  “St. Jeanne d’Arc” hoopt op 14 juli gesteund te worden door een grote supportersschare. Daarom zijn recent de supportersarrangementen in de verkoop gegaan. De prijs voor een supportersarrangement is € 35,-. Voor dit bedrag krijgt u een busreis en toegang tot het stadion. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €25,-.

Opgeven kan via de website www.stjeannedarc.nl. Hier vindt u tevens meer informatie en kunt u de voorbereidingen van de marchingband volgen. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 mei in verband met het bestellen van de kaarten.