Datum: 22-05-2022 - 13:24
29
apr
'13

“Bedankt”avond voor de vrijwilligers van de St. Victorkerk.

Op vrijdagavond 26 april was het Victorhuis feestelijk versierd en geheel gevuld met vrijwilligers van de St. Victorkerk. Deze avond  is bedoeld om vrijwilligers te bedanken voor al het werk dat zij doen om de geloofsgemeenschap van de St Victor levend te houden. Nadat ieder met een drankje een plaats...

gevonden had, heette Tineke van Mullekom ieder van harte welkom. In het bijzonder pastor Marijke van den Berg, die wel-is-waar afscheid genomen heeft maar toch het afgelopen jaar veel met de vrijwilligers heeft samengewerkt.Ook een hartelijk welkom aan pastor Henk de Groot, die nu een aanspreekpunt voor de Victorgemeenschap is.

Ton van der Meer had een buffet klaargemaakt waarvan iedereen met smaak gegeten heeft. In een zelfgemaakt lied werden vele vrijwilligers, die een extra actie gevoerd hebben in het zonnetje gezet en nieuwe vrijwilligers werden voorgesteld.De dank werd onderstreept met een bloemetje en een fles St. Victorwijn, zo haalden we weer even naar voren wat er in zo’n jaar allemaal gebeurt aan activiteiten: een groots Victorfeest, waarin 160 jaar Victorkerk en de vernieuwde kerk werden gevierd; een stoelenactie met daaraan verbonden een prachtig benefietconcert door de eigen koren, een mooi verzorgd afscheid van pastor Marijke van den Berg waar ook vele anderen van genoten hebben.

Dank voor het werk dat zo vanzelfsprekend door velen wordt gedaan. Tenslotte waren er ook bloemen en wijn voor Ton, de kok, en voor Erwin Meeuwenoord die de avond heeft gevuld met zijn pianomuziek. Dank, dank, dank …de avond was bijzonder geslaagd.
Foto's PR