Datum: 03-08-2020 - 20:06
24
apr
'13

Coremolen introduceert Duokoop-regeling.

De laatste appartementen van plan Coremolen worden komende maand opgeleverd. Tijdens de oplevering van de laatste fase krijgen nog tientallen starters de sleutel van hun eerste woning. De appartementen die nog te koop staan worden vanaf deze maand ook aangeboden...

met de Duokoop-regeling. “De Duokoop-regeling maakt de appartement financieel nog aantrekkelijker voor starters.”

In het centrum van Noordwijkerhout komt na drie jaar van bouwactiviteiten binnenkort een einde aan de bouw van plan Coremolen. Een jaar nadat de eerste bewoner zijn sleutel heeft ontvangen, kunnen ook de laatste kopers binnenkort hun huis in. Het grootste deel van de appartementen is ondertussen verkocht. Enkele tientallen woningen staan op dit moment nog te koop.

Duokoop-regeling
De laatste appartementen van Plan Coremolen die nog te koop staan, vallen sinds deze maand onder de Duokoop-regeling. Bij aankoop van een woning met de Duokoop-regeling krijgt de koper alleen de woning. De bijbehorende grond hoeft niet gekocht te worden, maar wordt in erfpacht gegeven.

“Doordat alleen de woning wordt gekocht en niet de grond, is de koopprijs lager dan wanneer de woning in volle eigendom zou worden gekocht”, legt ontwikkelaar Danny van der Poel uit. “Wij krijgen veel reacties van mensen die de appartementen wel willen kopen, maar die geen hypotheek krijgen van de bank. En dat terwijl de maandelijkse lasten geen enkele probleem zijn. Met deze constructie hoef je veel minder hypotheek te krijgen om al een woning te kunnen kopen.”

Van der Poel verwacht daarmee de laatste appartementen snel te verkopen. “Vanaf 97.600 euro kan je met de Duokoop-regeling een appartement aanschaffen. Veel starters kunnen dat bedrag wel lenen en krijgen nu dus ook een kans om in deze economische tijd bij de banken een hypotheek te krijgen voor een eigen woning.” Op donderdagavond 25 april is er tussen 18.00 - 20.00 uur een Open dag van het appartementencomplex.

Project Coremolen
Project Coremolen bestaat in totaal uit meer dan honderd appartementen. Diverse twee- en meerkamerappartementen staan nog in de verkoop vanaf €97.600 v.o.n. Voor meer informatie over de verkoop van appartementen of de Duokoop-regeling kan contact worden opgenomen met Piet Warmerdam Makelaardij (0252- 377090) of Laros makelaardij (0252- 341538). Ook is alle informatie over de beschikbare appartementen en de Duokoop-regeling te vinden op de website www.coremolen.nl.