Datum: 26-11-2022 - 21:11
24
apr
'13

De W van.....stroopWafelverkoop!

De W van Wafels,  stroopwafels. Het had zo in het koningslied kunnen staan. Maar waar bij het koningslied niet iedereen even blij werd. Is dat natuurlijk wel het geval bij de altijd lekkere stroopwafels die scouting Bostreno en Bronsgeest verkopen. Donderdag 25 April kunt u scoutingleden...

weer aan de deur verwachten. Dan wordt de jaarlijkse stroopwafelverkoop, voorafgaand aan de grote rommelmarkt gehouden. Tussen 17.00 en 20.00 uur komen de jeugdleden bij u aan de deur. De stroopwafels worden diezelfde middag opgehaald bij de bakkerij, dus verser kan bijna niet.

De scouts zijn in April altijd zeer actief. Afgelopen corsoweekend deelden de scouts de corsokrant aan het begin van het corso uit, en hielpen zij de schooiwagen het nodige geld ophalen voor de corso-organisatie.

Ondertussen is de prijsploeg druk voor de laatste rommelmarkt op de datum 30 april. De artikelen worden geprijsd, de knuffels gewassen, de elektrische apparaten getest en de euro-loterij prijzen geregeld. Als u nog spullen heeft, u kunt uw spullen iedere zaterdag laten ophalen. Neemt u dan contact op met de fam. Nouwen 377917 of de fam. Wijnands 374393. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wilt u dan vermelden om wat voor spullen het gaat en op welk tijdstip op zaterdag ochtend het opgehaald kan worden? Geen grote attributen als bedden, kasten of surfplanken. Verder is heel veel welkom. U kunt het ook langsbrengen op zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur aan de v/d Weijdenlaan 2b.

Scouting Bronsgeest en Bostreno verwelkomt u graag op 30 april rond de Witte Kerk!