Datum: 09-08-2022 - 01:00
21
apr
'13

Mooi weer, overwinning, reünie, het was goed toeven bij VVSB. (udate persconferentie)

Hoe kon de organisatie het uitzoeken, een thuiswedstrijd tegen JVC Cuijk, een heerlijk weertje, een prima overwinning en dan nodig je oud eerste elftal spelers uit voor een reünie. Het was weer ouderwets druk op sportpark de Boekhorst en een 1-0 overwinning tegen JVC Cuijk...

zorgde voor heerlijke middag bij topklasser VVSB.

VVSB begon sterk aan de wedstrijd en creëerde in het eerste kwartier 3 à 4 grote kansen, daarna nam Cuijk het heft in handen en kwam VVSB mede dankzij doelman Heemskerk ook een paar keer goed weg. Aan het eind van de eerste helft leefde VVSB weer een beetje op, maar de rust werd voor beide teams gehaald met een 0-0 stand.

De tweede helft begon VVSB steeds meer aan te dringen en na een flinke scrimmage voor het doel van JVC Cuijk zorgde Michael van Laere voor een doelpunt. (zie de foto's) Daarna ging het spel op en neer en dat zorgde voor een vermakelijke wedstrijd. Na de 94ste minuut floot de prima leidende vrouwelijke scheidsrechter voor het eindsignaal.

Een mooie overwinning en met nog drie wedstrijden te gaan staat VVSB 4 punten voor op de plaats die recht geeft op het spelen van de wedstrijd waar het gaat of er in blijven of degraderen. Nog even dit, volgens het publiek op de fanatieke tribune was de beste man van het veld: linker verdediger Jelmer Vijlbrief.

In de rust werd er een foto (zie fotogalerij) gemaakt van alle aanwezige oud eerste elftalspelers van VVSB, later volgt nog het verslag van de reünie.

Opstelling VVSB: Heemskerk, Hamdi, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic, Ruigrok, Van Niel, Van Laere, Duindam, Bosma.

Foto's redactie BON.