Datum: 07-07-2020 - 14:58
21
apr
'13

Aad Anthonissen neemt na 35 jaar en 350 wedstrijden afscheid van zijn microfoon.

Aad Anthonissen heeft vanochtend het laatste startschot gegeven in zijn loopbaan als speaker van o.a. de wedstrijden van de NSL. De vandaag gehouden Omloop van Noordwijkerhout was voor Aad zijn laatste wedstrijd waarvan hij verslag heeft gedaan. 35 jaar lang en 350 wedstrijden...

stond hij aan de start en finishvlag om een live-verslag te doen van de wedstrijd. Als je kwam aanlopen hoorde je Aad al van verre en herkende je direct zijn prettige stem. Aad kon ook geen minuut zijn mond houden tijdens de wedstrijden, altijd had hij wel iets te melden. Het knappe was dat hij bijna iedere loper kende en er vaak ook nog iets over wist te vertellen.

Vandaag was het ook Aad zijn verjaardag (ssst 60 jaar geworden) en iedereen zong aan de start uit volle borst het lang zal ze leven. Een groot wordt van dank, een cadeautje en een bos bloemen namens de NSL voor al die mooie jaren van samenwerking met elkaar. Aad ook namens de toeschouwers hartelijk bedankt voor je jarenlange uitstekende verslag van de wedstrijden, het was een genot om naar je te luisteren.