Datum: 25-09-2020 - 00:32
19
apr
'13

Benefietavond Stichting Dolphins4Femke en team ‘Pelle’ Alpe D’HuZes.

Aanstaande zaterdagavond 20 april wordt er een benefietavond gehouden voor twee goede doelen. Dat zijn Stichting Dolphins4Femke, zij zamelen geld in om Femke Weijers dolfijntherapie te laten volgen op Curaçao, en team ‘Pelle’ voor de Alpe D’HuZes, zij gaan zes keer de Alpe D’Huez...

op fietsen om geld in te zamelen voor het kankerfonds.

Deze avond wordt gehouden bij Optisport De Schelft. Zij stellen geheel belangeloos de accommodatie en het personeel ter beschikking en doneren een gedeelte van de muntverkoop. Coverband Catflap heeft zijn medewerking reeds toegezegd. Ook wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen en zal er een DJ draaien. Verder zullen er op de benefietavond meerdere acties worden georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen. Het beloofd een gezellige en afwisselende avond te worden!

Kaarten zijn vanaf 16 maart te koop bij Bruna, Vink Multimedia en Optisport De Schelft, en kosten € 7,50 per stuk. Er zijn geen kosten, alles is gesponsord, dus alle inkomsten komen voor 100% ten gunste van de goede doelen. De zaal gaat open om 20.00. Aanvang is 21.00 uur.