Datum: 05-12-2021 - 00:25
18
apr
'13

Expositie "koninklijke kunstwerken" Natacha Hulsebosch in het Gemeentehuis.

U heeft het vast wel regelmatig voorbij zien komen dat het kunstwerk van Natacha Hulsebosch (Pixit Ontwerpstudio) uitverkoren was voor de tentoonstelling het "Beeld van Beatrix". Tot 16 juni hangt haar kunstwerk nog in Paleis het Loo en daarna gaat de expositie wegens succes...

, al 50.000 bezoekers, met alle kunstwerken naar Paleis Soestdijk en daar is onder andere het kunstwerk van Natacha nog te bezichtigen tot september. Niemand minder dan Jan des Bouvrie heeft het  kunstwerk (het origineel) gekocht en heeft toestemming gegeven dat het ook daar nog een tijdje te bewonderen is.

Op de uitnodiging van de Gemeente Noordwijkerhout heeft Natacha drie nieuwe maar verkleinde uitgave ontworpen voor een expositie in het Gemeentehuis. Vandaag heeft Natacha de kunstwerken met een toekomstige koning Willem Alexander en koningin Maxima en de huidige koningin Beatrix ter expositie opgehangen. Natuurlijk kwam burgemeester Goedhart de "koninklijke kunstwerken" bewonderen en was bijzonder trots dat een Noordwijkerhoutse met deze kunstwerken zo in de belangstelling staat.