Datum: 27-09-2022 - 00:05
17
apr
'13

De Noordwijkerhoutse Runners steken weer een corsowagen.

De Noordwijkerhoutse Runners doen dit jaar voor de 6e keer mee aan de Roparun. De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Een van de hoofddoelen is de inrichting van de kamers van het nieuw te bouwen Prinses Maxima Kindercentrum...

Er is veel geld nodig. De Noordwijkerhoutse Runners zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Zij stonden op de lichtjesavond in december, verkopen loten, en zijn straks natuurlijk ook weer aanwezig op Koninginnedag.

Maar eerst gaan zij een bloemencorsowagen steken. Dinsdagmiddag 16 april  wordt de werkplek ingericht. Er mag dan nog geen bloemen worden gestoken. Woensdag 17 en donderdag 18 april zijn steekdagen. Zij steken  dit jaar ook weer de schooiwagen. Deze wagen past goed bij de Noordwijkerhoutse Runners. Met de schooiwagen wordt geld opgehaald voor de Corso zelf.

Wij verdienen met het steken geld, wat we doneren aan de Roparun. Zo’n 30 vrijwilligers helpen ons 2 dagen. Vrijdagochtend moet het klaar zijn. U kunt de wagens komen bekijken tijdens de opbouwdagen. U kunt dan bij onze wagen ook loten kopen.  Ook kunt u een donatie storten op rekeningnummer 1379.72.47 t.n.v. Noordwijkerhoutse Runners.

 

De Noordwijkerhoutse Runners doen dit jaar voor de 6e keer mee aan de Roparun. De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Een van de hoofddoelen is de inrichting van de kamers van het nieuw te bouwen Prinses Maxima Kindercentrun.

Er is veel geld nodig. De Noordwijkerhoutse Runners zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Zij stonden op de lichtjesavond in december, verkopen loten, en zijn straks natuurlijk ook weer aanwezig op Koninginnedag.

Maar eerst gaan zij een bloemencorsowagen steken. Dinsdagmiddag 16 april wordt de werkplek ingericht. Er mag dan nog geen bloemen worden gestoken. Woensdag 17 en donderdag 18 april zijn steekdagen. Zij steken dit jaar ook weer de schooiwagen. Deze wagen past goed bij de Noordwijkerhoutse Runners. Met de schooiwagen wordt geld opgehaald voor de Corso zelf. Wij verdienen met het steken geld, wat we doneren aan de Roparun. Zo’n 30 vrijwilligers helpen ons 2 dagen. Vrijdagochtend moet het klaar zijn.

U kunt de wagens komen bekijken tijdens de opbouwdagen. U kunt dan bij onze wagen ook loten kopen. Ook kunt u een donatie storten op rekeningnummer 1379.72.47 t.n.v. Noordwijkerhoutse Runners.