Datum: 02-06-2020 - 19:23
17
apr
'13

Toneelvereniging ODI zoekt nieuwe leden!

Het zit er weer op voor dit seizoen; alle stukken zijn gespeeld en veel mensen uit de hele Bollenstreek hebben weer kunnen genieten van het toneel door ODI. Natuurlijk zijn er komende zomer nog veel activiteiten waar ODI te zien is. Denk maar eens aan Zottendag...

en clowntjesdag in het centrum van Noordwijkerhout.

ODI is een levendige toneelverenigingen met 55 leden in het hart van de Bollenstreek. Om al onze activiteiten mogelijk te maken, heeft ODI  de steun nodig van veel leden. Naast de spelersgroepen, die zorgen voor drie stukken per jaar,  heeft ODI ook een decorgroep, een grimegroep en een leescommissie. Voor al deze groepen is ODI zoekende naar nieuwe mensen. De decorgroep zorgt altijd voor de mooiste decors, de leescommissie voor de leukste stukken en de grimegroep zorgt dat iedereen er top uit ziet op het toneel.

Ook zoek ODI nog twee nieuwe bestuursleden. Het gaat daarbij om een penningmeester en een secretaris. Heb je interesse in een van deze zaken bij toneelvereniging ODI? Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom! Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ODI neemt contact met je op.
Foto PR ODI.