Datum: 28-11-2022 - 15:32
15
apr
'13

Het Bloemenconcert is er klaar voor, nu de bloemen nog.

Ook dit jaar verzorgt TPN weer een ‘Openlucht Bloemenconcert’ aan de Gooweg (tussen de Schulpweg en de Langelaan) in Noordwijkerhout. Het concert vindt plaats op zondag 21 april van 14.00 uur tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf De Gooweg genieten van het concert,...

dat plaatsvindt in het lager gelegen kleurrijke bollenland van kwekers Piet en Martin van der Poel. Hoofdgast is Natascha Vergeer, deelneemster aan de Voice of Holland en winnares van ‘De Stem van de Bollenstreek 2012’. Ook zal de in de Bollenstreek bekende coverband ‘All Stars’ twee optredens verzorgen en dansen de dansgardes van de Kaninefaaten op nummers uit bekende musicals. De toegang is gratis.

Houdt u er rekening mee, dat de Gooweg en de parallelweg van de Gooweg tussen de Schulpweg en de Langelaan tijdens het bloemenconcert afgesloten zijn voor verkeer, behalve voor voetgangers, fietsers en bestemmingsverkeer. Bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Mocht u met de auto komen, dan kunt u de auto gratis parkeren bij NH Leeuwenhorst, Langelaan 3, Noordwijkerhout.

In het filmpje zingt Natascha Vergeer bij het Glazen Huis, ze begint bij 3.25 te zingen.