Datum: 28-02-2020 - 04:26
16
apr
'13

Thema kerkenveiling St. Jozefkerk op 10 mei “Wie maakt dat gat vol?”.

Op vrijdagavond 10 mei 2013 vindt de jaarlijkse Kerkenveiling van de St. Jozefkerk in Noordwijkerhout plaats. Het thema van dit jaar is “Wie maakt dat gat vol?”. Na de brand in de Porrelhoek heeft er lange tijd een gat gelegen naast de Maasgaarde. De bouwput is bijna verleden tijd,...

want de nieuwe aanbouw heeft intussen het hoogste punt bereikt, met de vlag in de top... Maar er is nog een gaatje in de begroting! En wie maakt dat gat nou eens vol? Dat is een uitdaging voor alle parochianen die zich thuis voelen rond de St. Jozefkerk en Maasgaarde. Door mee te doen aan de loterij, door opdrachten te geven en verkoopartikelen in te brengen, maar vooral door mee te doen aan de Kerkenveiling zelf op 10 mei as. in de vertrouwde Maasgaarde.

Het veilingcomité heeft kosten noch moeite gespaard om een mooie avond voor te bereiden. Ook de vrijwilligers van de Maasgaarde zetten weer hun beste beentje voor om iedereen gastvrij te onthalen. De commissie hoopt van harte dat velen komen om te helpen het nog ontbrekende bedrag bijeen te brengen en zo volgend jaar een nieuwe Maasgaarde in te kunnen, met een aangepast en opgeruimd kerkplein erbij!

Voorafgaand aan de grote veiling is er van 19:00 tot 20:00 uur de Jeugdveiling. Hier worden diverse kavels geveild met heel veel speelgoed, boeken, dvd’s, sportartikelen en nog veel meer. Ook wordt er onder alle aanwezige kinderen een extra prijs verloot en zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de kleurplatenwedstrijd. Aansluitend om 20:00 uur start de grote Jozefkerkenveiling.