12
apr
'13

Het Signaal Noordwijkerhout viert 1e lustrum.

Dinsdag 16 april viert, na de start op 15 april 2008, Het Signaal Noordwijkerhout zijn 1e lustrum met een Paranormale avond in de Maasgaarde Herenweg 9 (naast de St. Jozefkerk). Het medium op deze avond is Greet Vermeulen, zij doet Spontane Helderziende waarnemingen...

De zaal gaat om 19.30 uur open en de avond begint om 20.00 uur. De entreekosten zijn 6 euro en zullen na aftrek van de vaste kosten zoals altijd bestemd zijn voor Goede Doelen. Iedereen is van HARTE WELKOM. Onze website is www.hetsignaalnoordwijkerhout.nl.

In deze 5 jaren heeft Het Signaal NWH maar liefst € 6.660,- euro gedoneerd aan Goede Doelen zoals Het KIKA fonds, kinderboerderij De Dierenhoeve, Het Ronald MacDonaldhuis, Zeehondencreche Pieterburen Lenie "t Hart, Doe een Wens, Henny Voogd Dex Foundation, Dolfijn Therapie Femke, Dolfijn Therapie Naomie en Stichting Haarwensen.

Het Signaal heeft in deze 5 jaren 3 x een Paranormale Beurs gehouden, 2 keer een wandeltocht met René Vendeville door de duinen en op zondag 26 mei a.s. heeft men voor de 2e keer een Wichelroedewandeltocht (zie onze website) met Chris Zoet. (opgeven via email van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wat is het Signaal?
Een organisatie die de mens zingeving wil meegeven in het leven. Het Signaal wil haar gasten aandacht geven. Vanuit deze aandacht en een luisterend oor, zal een ieder zich thuis voelen bij het Signaal.

Wat doen we niet?
Het Signaal onthoudt zich van kritiek op religie en voelt zich ook niet genoodzaakt u op andere gedachten te brengen. Geloof, waar u de rust in vindt.

Doelstelling
Paranormale avonden organiseren door te werken met erkende Mediums. Workshops in het teken van zingeving en trainingen voor de persoonlijke ontwikkeling.

Missie
Het Signaal wil de entreekosten inzetten voor goede doelen, daar we met z’n allen dan bijdragen aan het welbevinden van de lijdende onder de mens. Een jaarverslag met de uitkomst van het te doneren geld, kunt u opvragen bij het Signaal.

Website is ontworpen door Blik Op Webdesign.