Datum: 19-09-2020 - 18:34
10
apr
'13

VVD zoekt kandidaten gemeenteraadsfractie.

De voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 zijn in alle gemeenten in volle gang. Programma’s worden geformuleerd, de kandidaten voor de gemeenteraadsfractie gezocht en de campagne wordt voorbereid. De partij die op dit moment de grootste...

fractie in de gemeente Noordwijkerhout heeft, de VVD, zoekt enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor de gemeenteraadsfractie. “Wij willen de mensen interesseren voor de lokale politiek en als ze de VVD een warm hart toedragen binnen onze partij de ruimte bieden om een bijdrage te leveren”, aldus de bestuursvoorzitter.

Politieke interesse, wonen in Noordwijkerhout en betrokken zijn bij de lokale ontwikkelingen, bestuurlijk vaardig, goede communicatieve vaardigheden … ook voor een rol in de gemeenteraad worden bepaalde eisen gesteld. Voor politieke partijen is dan ook elke verkiezingsperiode een uitdaging om een goed gevulde kandidatenlijst te vormen.

Naast een rol als mogelijk raadslid (natuurlijk afhankelijk van de verkiezingsuitslag) kunnen geïnteresseerden ook op een andere manier een bijdrage leveren, bijvoorbeeld als burgerraadslid of in het bestuur. De bestuursvoorzitter: “Naast onze leden leren we graag ook de stemmers op de VVD in onze gemeente kennen, dus meldt u aan zou ik zeggen”. Natuurlijk moet voor een plek op de verkiezingslijst iemand lid zijn of worden (voor 1 juli a.s.).

Meer informatie via de website: www.vvd-noordwijkerhout.nl. Volg VVD Noordwijkerhout op @VVDNwijkerhout.