Datum: 09-02-2023 - 13:07
09
apr
'13

Vele winnaars bij de Paashaaspin van Flamingo Bowling!

Sociale media en dan met name Facebook is voor steeds meer mensen en bedrijven een directe manier om te communiceren. Soms leidt dat tot mooie en onverwachte reacties. Flamingo Bowling had een leuke actie in gedachten. Verstop een bowlingpin in de buurt en geef...

een prijs weg voor de gelukkige vinder. Met de Paasdagen in gedachten werd een PaasHaasPin gemaakt. De afgelopen vijf weken is deze pin 4x Noordwijkerhout binnen gehuppeld en zelfs 2x in Katwijk beland. Met een ware zoektocht en race tot gevolg!

Mensen uit de gehele omgeving tot in Oegstgeest aan toe kwamen dagelijks naar hier gereden om te gaan zoeken. Zolang de pin nog niet gevonden werd, was er elke dag om 12.00 uur een extra aanwijzing via facebook te vinden. Iedereen die de pagina likete / leuk vond kon zo alles tot op de minuut volgen. De ongelukkige Bianca van Tol greep er twee keer net naast! Zo’n 68.000 mensen hebben dit allemaal via Facebook gevolgd en meebeleefd.

Wie de pin vond kon deze inleveren voor een Strike 2 Strike arrangement voor twee personen tijdens de Paasdagen. Zowel op 1e als 2e Paasdag waren er nog meer leuke acties voor de bezoekers van Flamingo. Elk uur werd er een grote Paashaas of Paasei van chocolade verloot onder de bowlers.

Gelukkige vinder van PaasHaasPin nr. 1, Tim Raasveldt, had ook nog eens geluk op de baan en won inderdaad zo’n grote paashaas van chocola. Bianca van Tol kon toch met haar gezin gaan bowlen toen zij de paaseitjesactie won. Op 1 gram na wist zij het juiste gewicht te raden!

Foto's PR.