Datum: 25-09-2020 - 18:38
08
apr
'13

ODI speelt fantastische komedie!

Toneelvereniging ODI heeft afgelopen weekend maar liefst 3 keer het komische stuk Boeing Boeing op de planken gebracht voor goed gevulde zalen. Vrijdagavond 5 april en zaterdagavond 6 april voor donateurs en andere belangstellenden en op zaterdagmiddag voor de...

senioren van de Bollenstreek. Het publiek genoot van de rare ontwikkelingen in dit stuk.

In Boeing Boeing is het een drukke bedoeling. Dat kom omdat de grote charmeur Bernhard maar liefst drie verloofdes tegelijk er op na houdt. Maar hij weet deze drie stewardessen, door het precies bijhouden van hun vluchtschema’s, altijd precies elkaar te laten ontlopen! Ook de dienstbode Berthe zorgt altijd dat alles zo geregeld is dat de dames niks van elkaar door hebben.

Op een dag komt Robert onverwacht langs. Robert is een oude vriend van Bernhard. Uiteraard schept Bernhard op over zijn perfecte leventje met zijn drie stewardessen. Robert blijft een tijdje logeren bij Bernhard. Maar dan veranderd ineens alles, er komt een nieuw type vliegtuig op de markt waar door alle vluchtschema’s van de dames opeens allemaal door elkaar heen gaan lopen! Bernhard, Robert en zeker ook Berthe moeten nu alle zeilen bijzetten om de boel draaiende te houden.

U snapt het al, een doldwaze komedie. Dit mooie stuk zal nog eenmaal opgevoerd worden door ODI en wel op vrijdagavond 12 april in De Schelft te Noordwijkerhout.

Kaarten kosten 8 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Juwelier Schilder, Boekhandel Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout. Ook kunt u kaarten kopen bij kapper Willemse in De Zilk. Ook kunt u kaarten reserveren via de website: www.toneelverenigingodi.nl