Datum: 10-08-2020 - 06:34
04
apr
'13

Leven op de St. Victorschool is één groot circus, tenminste voor één dag dan! (de voorstelling)

U heeft gisteren al kunnen lezen over de opening van de nieuwe St. Victorschool, maar het feest is nog niet over voor de kinderen van deze school. Vandaag stond er een grote verrassing voor ze te wachten in De Schelft, daar was één groot circus opgezet met echte circusartiesten....

Alleen de circusartiesten......dat werden de kinderen later in de middag zelf. In ochtend was er de voorbereiding onder begeleiding van professionele circusartiesten van Circus Tadaa en flink wat ouders hielpen ook een handje mee. Het was de hele ochtend druk oefenen voor de kinderen, maar je kon zien dat ze er erg veel plezier in hadden.

Vanmiddag is er door de kinder-circusartiesten van de Victorschool, een groots en mooi circusoptreden opgevoerd voor alle pappa's en mamma's, opa's en oma's en nog heel veel meer mensen. De redactie van BON heeft een samenvatting in een filmpje, van 8.30 minuten uit een uur optreden (ook van achter de schermen), gemonteerd en foto's alvast in de fotogalerij gezet. In de loop van de avond komt het gehele optreden op You-tube te staan.

Foto's en filmpje redactie BON.