Datum: 12-05-2021 - 20:40
02
apr
'13

Geslaagde jeugddag bij de muziekvereniging ''St. Jeanne d'Arc''.

30 maart j.l. was het dan zover, de jeugddag bij muziekvereniging ''St. Jeanne d'Arc''. Om half 3 kwamen alle kinderen een beetje verlegen binnen en, druk in afwachting wat er allemaal zou gebeuren, zocht iedereen een plekje in de Parade. Eerst met alle kinderen naar de grote zaal...

om gezellig spelletjes te doen. Ballonnendans, hilarisch was het want je moest wel heel goed op je ballon letten anders werd hij lek geprikt. Vervolgens gingen we zingen met elkaar, ieder kind een kaartje met een bekend liedje, maar niet allemaal hetzelfde liedje waardoor het een muzikaal zooitje werd. Zoek je eigen groepje met de kinderen die hetzelfde liedje zongen.

Na deze inspanning was het tijd voor een pauze even uitrusten met wat drinken en een lekker snoepje. Na de pauze stond het creatieve gedeelte op het programma. Er werd een leuk fotolijstje versiert. En in een fotolijstje hoort een foto dus moest iedereen ook nog even leuk op de foto!!

Waar doe je, je muziek in of je majorette-schoenen als je gaat oefenen. Juist in een tas! Dus iedereen mochten zijn eigen persoonlijke tas maken. Daarna was het tijd om te eten. Waar maak je de jeugd blij mee, juist patat met wat lekkers. Onder het eten werd er gezellig een filmpje opgezet ''De verschrikkelijke ikke''. Rond half 7 kon iedereen zijn of haar foto ophalen en was het tijd om naar huis te gaan. Alle kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad.

Ook een muziekinstrument bespelen of bij de majorettes kijk op www.jeannedarc.nl voor meer informatie.
Foto's PR.