Datum: 26-10-2021 - 11:04
31
mrt
'13

Meiden VVSB-D8M doen mee aan internationaal voetbaltoernooi in Eindhoven. (dag 1-2)

De meiden van het VVSB voetbalteam D8M nemen, in navolging van vorig jaar in Assen, deel aan een international jeugdvoetbaltoernooi maar dit jaar in Eindhoven. BON volgt de komende dagen hun sportieve belevenissen in Brabant. Unitas '59 organiseert voor de 2e keer dit grootse,...

internationale jeugdvoetbaltoernooi in samenwerking met Euro-Sportring op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2013 op sportpark 't Bokt in Eindhoven.

Dag 1: Vertrek naar Eindhoven.

Het team vertrok afgelopen vrijdagmiddag om 15.00 uur richting Eindhoven, waar ze na een zeer voorspoedige reis om 17.00 uur aankwamen. Na het inchecken werden de slaapplaatsen opgezocht en was het tijd om een hapje te gaan eten. Die avond ging men op tijd naar bed want de volgende ochtend stond om 10.00 uur de eerste wedstrijd al op het programma.

Dag 2: De wedstrijden.
En goed uitgeslapen waren ze want de eerste wedstrijd werd glansrijk met 3-0 gewonnen en die punten hadden ze alvast in de pocket. Na een paar uurtjes mocht het team alweer aantreden voor hun tweede wedstrijd. Maar deze tegenstander was toch wel even iets anders, coach Alex Neuteboom zei dat ze tegen de reuzen uit Denemarken moesten ballen. In de eerste helft kwam de VVSB-meiden helaas met 1-0 achter, maar de moed werd niet verloren en met een goede inzet wist het team in de tweede helft er toch nog een verdiende 1-1 uit te slepen.

Na deze wedstrijd werd het tijd voor de lunch, die beschikbaar was gesteld door AH Noordwijkerhout. Met een volle buik traden de meiden weer aan voor de derde wedstrijd, waarbij er al snel een voorsprong van 1-0 werd genomen. In de speeltijd die nog volgde had VVSB nog wel wat kansen om de score uit te breiden, dat lukte helaas niet maar er werd wel gewonnen.

Het was weer tijd om te gaan eten en daarna even lekker douchen, chillen en wattsappen met hier en daar een vriendje....  In de avond zijn de dames opgemaakt en al, naar de discotent gegaan om lekker feesten. Vandaag zondag 1e paasdag staan er weer drie wedstrijden op het programma, waarvan de eerste al om 9.00 uur op het schema staat. We houden u op de hoogte over de verrichtingen van de meieden van VVSB D8M.

Foto PR