Datum: 16-05-2021 - 08:02
30
mrt
'13

Maandag 29 april Golfkampioenschap Oranjevereniging.

Dit jaar een jubileumjaar, alweer het 10e Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout waarbij de spelvorm voor iedereen ook dit jaar weer heel bijzonder blijft! Een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij...

niet alleen de individuele prestatie telt, maar ook de gezamenlijke gezelligheid waarbij de ‘oranjesfeer’ erg belangrijk is.

 

Het toernooi vindt dit jaar plaats, niet op Koninginnedag maar op maandag 29 april 2013. Om iedereen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. Het ochtendprogramma zal met name openstaan voor de Noordwijkerhoutse jeugd. De ochtendflights lopen van 10.00 tot 13.00 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur.

Op basis van inschrijvingen wordt er een evenwichtige indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma, met voorkeursrecht voor de sponsors, donateurs van de Oranjevereniging en de Vrienden Van Oranje. Golfbaan Tespelduyn zal zorgen dat er voor iedereen wat wils aanwezig is. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren. De 18 unieke, spannende en uitdagende holes hebben een lengte van 48 tot 180 meter en bevatten ludieke en spannende hindernissen en behouden daardoor het inmiddels traditionele Oranjekarakter.

Om enige snelheid in de wedstrijd te houden is het verplicht om de bal op te rapen als er geen punten meer gescoord kunnen worden. De wedstrijdvorm zal dit jaar weer stableford zijn, dit betekent dat iedereen een eerlijke handicapverrekening mee zal krijgen. Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn. De inschrijving start op maandag 1 april en sluit op zondag 14 april. Inschrijving staat tot 14 april alleen open voor donateurs en inwoners van Noordwijkerhout. Na 14 april zal de inschrijving open komen te staan voor golfers vanuit Tespelduyn.

Meer informatie en inschrijven via de OV-site, www.ovnwh.nl. Op woensdag 24 april tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in ’t Landhuys van Tespelduyn, op vertoon van de donateurkaart 2012/2013, het GVB of de baanpermissie Tespelduyn en de betaling van het inschrijfgeld.

Daarnaast ontvangt u van Golfbaan Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden weer onder de knie te krijgen. Het inschrijfgeld bedraagt voor donateurs van de Oranjevereniging en Vrienden Van Oranje € 12,50 en niet-donateurs € 17,50 inclusief 2 consumptiemunten. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging voor € 5,00 of meer, is bij inschrijving ook mogelijk!