Datum: 13-11-2019 - 20:33
25
mrt
'13

Mozaïek en Culinair De Zilk.

De lente wil maar niet op gang komen dit jaar. Toch staat er in het weekend van 13 en 14 april al een bloemenevenement op de Zilker agenda: de mozaïekwedstrijd. De komende week gaat de Feestcommissie om de tafel om te kijken of het haalbaar is om de mozaïekwedstrijd...

op deze datum door te laten gaan. De deelnemers die zich hebben aangemeld, worden persoonlijk op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen. Veranderingen in het programma zullen ook via verschillende media worden bekendgemaakt. Wat er ook besloten zal worden over de mozaïekwedstrijd, het Culinair blijft op de geplande datum staan: zondag 14 april.

Programma Culinair
U kunt de zondagochtend in alle rust uitslapen en wakker worden om vervolgens rond het middaguur naar de Zilkerduinweg te komen. Schuif gezellig aan bij te tafels van een van de zes ondernemers voor een lekker hapje en drankje. Loop tussendoor even over de Zilkerduinweg om de prachtige oldtimers te bewonderen en geniet ondertussen van optredens van onder andere Moefit, het Zilker Shantykoor en Harpe Davids. Tot een uur of zeven kunt u terecht op het feestterrein, dus u hoeft niet zelf te koken. Ook voor de kinderen is er voldoende lekkers te verkrijgen.

Natuurlijk is Stichting het Jeugdwerk weer van de partij met de jaarlijkse rommelmarkt. Deze start om 10.00 uur op het terrein van de zoutopslag.