Datum: 01-06-2023 - 17:52
24
mrt
'13

Arriva houdt paasactie in de Bollenstreek.

Tijdens Pasen, op zondag 31 maart en maandag 1 april, kunnen inwoners van de regio Duin- en Bollenstreek voor slechts € 1,50 de hele dag onbeperkt met de bus in hun regio reizen. Arriva wil met deze paasactie de voordelen van het reizen met de bus laten ervaren. De speciale...

dagkaart is te koop bij de buschauffeur en geldig voor een reis met alle stads- en streekbussen en de Qliners van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. De paasactie geldt niet voor een reis met de buurtbus, belbus, nachtbus en de Keukenhof Express. Kinderen tot vier jaar reizen gratis met Arriva.

Kans maken op maandabonnement Arriva Altijd Vrij.
Om de paasactie onder de aandacht te brengen, heeft Arriva een speciaal promotiefilmpje gemaakt. Wie dit filmpje deelt op sociale media (Facebook en Twitter) maakt kans op een maandabonnement Arriva Altijd Vrij ter waarde van € 180,-. Voor meer informatie over de paasactie, de actievoorwaarden en om het promotiefilmpje te bekijken gaat men naar arriva.nl/paasactie. Arriva adviseert reizigers hun reis vooraf te plannen met de 9292 OV-reisplanner via arriva.nl/zuidholland of 9292.nl.