Datum: 17-10-2021 - 21:42
18
mrt
'13

Wethouder Knapp opent Kunstgalerie The Art Shop in de Dorpsstraat.

Op zondagmiddag kreeg wethouder Knapp de eer om het lint doorknippen en daarmee de nieuwe kunstgalerie The Art Shop officieel te openen op Dorpsstraat 38a in Noordwijkerhout. Naast de galeries in Amsterdam, Alphen, Leiden centrum en Leiden Merenwijk, is de kunstcollectie...

nu ook te zien, te koop en te huur in Noordwijkerhout. Hier vindt u de vertrouwde collectie van bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Espen Greger Hagen, Floyd Douglas, Jacqueline Schäfer en Corneille.

Kunstwerk Natacha Hulsebosch:
Ook is er werk van plaatselijke kunstenaars beschikbaar, er is in de kunstgalerie ruimte gereserveerd voor de kunstwerken Natacha Hulsebosch van Ontwerpstudio Pixit. Natacha heeft in navolging van het bekende kunstwerk van koningin Beatrix, een tweeluik gemaakt van de toekomstige Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Nieuwe collectie
De collectie is vernieuwd, met nieuwe namen zoals Ronald Chapeau, Selwyn Senatori en plaatselijke kunstenaars. Maar ook nieuwe sculpturen zoals de vrolijke koeien van Jacqueline Schäfer. Er is ook nieuw werk van Gertruud Hartog met Happy Heads en mooie bronzen beeldjes. Eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom het allemaal met eigen ogen bewonderen! Klik hier voor de website van The Art Shop.

Foto's PR: