Datum: 17-10-2021 - 21:30
15
mrt
'13

Kunstgalerie The Art Shop opent 17 maart officieel haar deuren in Noordwijkerhout.

Op zondag 17 maart opent kunstgalerie The Art Shop officieel haar deuren op Dorpsstraat 38 (voormalig pand Vink Multimedia). Wethouder Knapp is gevraagd om 14.00 uur, de officiële handeling te verrichten. Naast de galeries in Amsterdam, Alphen, Leiden centrum en Leiden Merenwijk,...

is de kunstcollectie nu ook te zien, te koop en te huur in Noordwijkerhout. Hier vindt u de vertrouwde collectie van bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Espen Greger Hagen, Floyd Douglas, Jacqueline Schäfer en Corneille. Ook komt er werk van plaatselijke kunstenaars beschikbaar.

Nieuwe collectie
De collectie is vernieuwd, met nieuwe namen zoals Ronald Chapeau, Selwyn Senatori en plaatselijke kunstenaars. Maar ook nieuwe sculpturen zoals de vrolijke koeien van Jacqueline Schäfer. Er is ook nieuw werk van Gertruud Hartog met Happy Heads en mooie bronzen beeldjes. Eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom het allemaal met eigen ogen bewonderen!

Opening
Zondagmiddag 17 maart is de nieuwe galerie geopend van 14.00 uur - 17.00 uur. Wij nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn en met ons het glas te heffen. Ook zal de bekende Leidse Kunstenaar Gijs Donker aanwezig zijn en daar live schilderen! Klik hier voor de website van The Art Shop.

De foto is een kunstwerk van Ronald Chapeau.

Pand The Art Shop Leiden.