15
mrt
'13

Barre werkomstandigheden voor Burgemeester Goedhart en wethouder De Haas.

Onder barre weersomstandigheden hebben burgemeester Goedhart en wethouder De Haas op vrijdag 15 maart, geholpen bij het tuinonderhoud bij het dagcentrum van Het Raamwerk. Zij deden dit ter ondersteuning van NL Doet, de vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Een koude wind,...

geregeld een regenbui en zelfs een sneeuwbui, hielden de heren niet tegen om hun handen uit de mouwen te steken. In de tuin van het dagcentrum moesten er nieuwe bloemperken/bakken gemaakt worden. De burgemeester en de wethouder werden ingezet om het gras en zand af te graven en een border te plaatsen. Daarna werd het geheel gevuld met potgrond en werden er allerlei bloeiende planten gepland. Door de barre weersomstandigheden een zware taak voor de burgemeester en wethouder, maar zij hebben hun taak met verve volbracht.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL Doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NL Doet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook in de gemeente Noordwijkerhout zijn vele vrijwilligers actief. Door op vrijdagmiddag de helpende hand te bieden, onderstreept het college van B&W het belang van vrijwilligerswerk en zijn betrokkenheid daarbij.
Foto's: redactie BON.