14
mrt
'13

'Pimp my clubhuis' stichting Brobos kandidaat voor Kroonappels Oranje Fonds.

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. In de categorie Jeugd doet de Stichting Brobos mee met hun actie Pimp my clubhuis! Vier jaar geleden hebben twee scouting verenigingen, Bronsgeest en Bostreno,...

een nieuw clubhuis aan de van der Weijdenlaan in gebruik genomen. Het (tweedehands) gebouw heeft helaas aan de binnenkant nog steeds een kantooruitstraling. De jeugd ontplooit met veel plezier hier zijn activiteiten. Om ze een omgeving te geven die inspireert willen we het gebouw pimpen met leuke kleuren, wandschilderingen, raamdecoraties en details. 
In het kader van duurzaamheid willen we ook zonnepanelen gaan plaatsen op het dak.

Naast de twee scoutingverenigingen wordt het gebouw ook gebruikt door meerdere andere verenigingen en initiatieven uit ons dorp. Ook deze activiteiten, zoals bijvoorbeeld de streetdance vereniging "van Nispen", zullen zeker baad hebben bij een meer sfeervolle omgeving.

Stem op 15, 16 en 17 maart op het beste en leukste initiatief en dus op 'Pimp my clubhuis' van Stichting Brobos? Wij rekenen op uw steun...klik hier om te stemmen!