Datum: 26-02-2020 - 11:28
13
mrt
'13

Leids Kamerorkest en Gemengd koor Sancta Maria met Pasen in de Jozefkerk.

Op eerste Paasdag 31 maart a.s. kunt u weer het Gemengd Koor Sancta Maria, het Leids Kamerorkest, de solisten, Kitty Jansen sopraan, John Kalkhuis altus, Sjaak van den Berg tenor, Cor Beugelsdijk bas, de dirigent Willem Jan van Geldre en de organiste Nel Disseldorp horen en zien...

tijdens de hoogmis in de Jozefkerk te Noordwijkerhout. Naast de Krönungsmesse van W.A. Mozart, het Halleluia van Händel, het Victimae Paschalis van M. Haydn, zal door Kitty Jansen ook het beroemde “alleluia” van Mozart worden gezongen.

Wij nodigen u van harte uit te komen luisteren. Aanvang is om 9.50 uur. Goede Vrijdag 29 maart 2013 in de Jozefkerk te Noordwijkerhout. Het Kamerkoor Ars Antiqua, eveneens o.l.v. Willem Jan van Geldre, zal enkele motetten en koralen ten gehore brengen. Ook het schitterende lied Vous qui pleurez van Ch. Gounod en het Ave Verum van Elgar zullen worden gezongen. Voor de kruisweg worden de delen “Requiem en het Libera me” uit het Requiem van G.Fauré gezongen. De viering begint daarom dan ook om 14.50 uur.

U bent van harte uitgenodigd.

Foto 1ste lustrum Gemengd Koor Sancta Maria 1973 (Foto BON)