Datum: 02-06-2020 - 19:58
04
apr
'13

Stoelriemen vast…rugleuning omhoog….ODI vliegt uit met Boeing Boeing.

Toneelvereniging ODI speelt de komedie Boeing Boeing van Marc Camoletti. De voorstelling wordt 3 x opgevoerd en wel op 5, 6 en 12 april in De Schelft in Noordwijkerhout. Het publiek mag steeds de zaal boarden om 19:30 uur en we stijgen op om 20:00 uur. In Boeing Boeing...

gaat het er druk aan toe. Wat wil je ook als je 3 stewardessen tegelijkertijd als vriendin hebt. Maar dat is toch strafbaar…zou je zeggen?  3 Vrouwen wel..maar er is helemaal geen sprake van 3 vrouwen..alleen maar verloofdes. De charmeur himself Bernhard heeft alles piekfijn voor elkaar.  Ook de dienstbode Berthe zorgt altijd dat alles zo geregeld is dat de dames niks van elkaar door hebben.

Op een dag komt Robert onverwacht langs. Robert is een oude vriend van Bernhard.  En terwijl Bernhard zijn perfecte leventje met zijn 3 vrouwen aan Robert verteld, wordt Robert wel nieuwsgierig. Als Robert wordt uitgenodigd om een tijdje te komen logeren, om de maestro  aan het werk te zien, dan begint de paniek toch toe te slaan. Door de komst van een nieuw type vliegtuig en weersomstandigheden zijn de dames ineens eerder en sneller thuis dan de bedoeling is. Robert krijgt het aan de stok met de dames en iedereen moet alle zeilen bijstellen om de dames niet achter Bernhards geheim te laten komen…..zal dit lukken?

U begrijpt dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een dolle avond. Kom allemaal kijken naar Boeing Boeing. Repetities zijn nog in volle gang….decor wordt momenteel gebouwd. De Schelft wordt bijgetankt en op vrijdagavond 5 april om 20:00 uur is de TAKE OFF tijdens de première.

Kaarten kosten 8 euro per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Juwelier Schilder, Boekhandel Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout. Ook kunt u kaarten kopen bij kapper Willemse in De Zilk. Ook kunt u kaarten reserveren via de website: www.toneelverenigingodi.nl