Datum: 12-08-2022 - 16:16
08
mrt
'13

Wethouder Marcel Vissers in het dagelijks bestuur van Holland Rijnland.

Nadat wethouder De Lange van Noordwijk vertrok naar Wassenaar, kwam er een vacature met de portefeuille Verkeer vrij in het dagelijks bestuur van Holland Rijnland. Wethouder Vissers is hier nu voor voorgedragen en hij zal binnenkort benoemd worden. Doordat Marcel Vissers...

in het dagelijks bestuur gaat zitten zal burgemeester Goedhart (algemeen bestuur) plaats maken voor hem, Bert Gotink blijft wel aan als algemeen bestuurslid. Wethouder Vissers vervult in Noordwijkerhout ook de portefeuille van Verkeer en zal zoals hij zegt "alleen een iets vollere agenda krijgen", maar aan de andere kant is het heel goed als Noordwijkerhout met een persoon is vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur van Holland Rijnland, aldus burgemeester Goedhart.

 

Holland Rijnland
Holland Rijnland is een samenwerking van en voor vijftien gemeenten waaronder Noordwijkerhout in het hart van de Randstad. Binnen Holland Rijnland wordt samen gewerkt om de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven van burgers, bedrijven en instellingen te verbeteren. Samen optrekken geeft meerwaarde voor de uitdagingen die te complex zijn voor de individuele gemeente, die gemeentegrensoverschrijdend zijn of waarbij samenwerking tot meer efficiënte leidt.