Datum: 12-07-2020 - 11:33
07
mrt
'13

Vrijwilligerswerk is goed voor je huwelijk.

Een mooi voorbeeld dat vrijwilligerswerk goed is voor je huwelijk, bewijzen de dames van de Welfare in Puyckendam. Vandaag werd op de wekelijkse bijeenkomst gevierd dat vier dames (en natuurlijk ook hun echtgenoten) in hetzelfde jaar hun 30, 40, 50 en 60-jarig huwelijksfeest vieren...

Natuurlijk mocht op de feestelijke ochtend het gebak niet ontbreken, bij deze toch wel bijzondere gebeurtenis.

De Welfare Noordwijkerhout is bedoeld voor vijf-en-vijftig plussers, die van handwerken houden. Wekelijks wordt op donderdag van 9.30 - 12.00 uur in de kleine zaal van Puyckendam gezamenlijk en gezellig allerlei handwerk vervaardigd. Is dit ook iets voor u? Of voelt u er meer voor om dit thuis te doen? Ook dit is mogelijk, want onze vrijwilligsters halen en brengen het handwerkmateriaal, dat u wilt maken. Bent u geïnteresseerd in deze hobby, kom dan gerust een keer kijken op een donderdag of vraag telefonisch meer inlichtingen bij Mevr.D.Bod - Pennings, telefoon: 376611.

Op de foto staan van links naar rechts: Dieneke Bod is samen Jan-Willem 60 jaar getrouwd (klik hier), Sien Gevers is samen met Jan 50 jaar getrouwd (klik hier), Tiny Midiri is samen met Rosario 40 jaar getrouwd en Marijke Lammers is samen met Henk dit jaar 30 getrouwd. Namens de redactie van BON feliciteren we alle echtparen met hun behaalde feestelijke mijlpaal.