Datum: 22-03-2023 - 07:23
02
mrt
'13

Burgemeester Goedhart opnieuw op televisie met een uitleg over de hondenbelasting.

Belastingen...We worden er niet blij van. Maar voor hondenbezitters blijkt het een pijnlijk punt. Een groot gedeelte van de hondenbelasting vindt men, verdwijnt namelijk in de algemene pot van gemeenten. Gary Yanover uit Noordwijkerhout vindt dit belachelijk en startte een...

online actie om hondenbezitters bewust te maken van het feit dat zij als melkkoe worden gebruikt. Zijn actie wordt steeds groter en krijgt landelijke navolging. In steeds meer gemeenten wordt opgeroepen tot het aantekenen van bezwaar.
Bron tekst: Hart van Nederland


Hart van Nederland gaf vrijdagavond via hun uitzending op televisie, aandacht aan de actie van Noordwijkerhouter Gary Yanover tegen de hondenbelasting. Natuurlijk mocht hondeneigenaar burgemeester Goedhart namens de gemeente weer uitleg geven (klik hier voor de eerste keer bij één vandaag) waarom de gemeente de belasting in stand wil houden. Tevens zien we ook in deze uitzending weer een opname en interview op het Bavo-terrein, een geliefde uitlaatplek voor baasjes met hun honden.

Alle hondenbezitters kunnen bezwaar aan tekenen tegen de aanslag hondenbelasting die ze zojuist van de gemeente ontvangen hebben. Brief is te downloaden van de site, www.stophondenbelasting.nl. Ruim 16000 mensen hebben de landelijke petities getekend. 1,3% van alle inwoners van Noordwijkerhout steunen de petitie.

Klik op de foto voor de uitzending.