01
mrt
'13

Jeugdtheatergroep Tikkie speelt musical “Bloedlink”.

Na bijna een jaar repeteren zijn de spelers van jeugdtheatergroep Tikkie weer helemaal klaar voor “Bloedlink”. In maart gaat de donderdagavondgroep eindelijk op de planken met deze spannende musical. Bloedlink is een musical over wat er in het lichaam van een puber plaatsvind...

Via de gehooringang gaan we naar binnen in het lichaam van Walter om vervolgens het gehele lichaam van binnen te bekijken. Het leerlingwezen die alle leerlingen van de school vertegenwoordigen verschilt van mening met de rector hoe de school in stand wordt gehouden. De rector streeft naar een zo groot mogelijk aantal leerlingen. De rest doet er niet toe. De leerlingen vinden individuele aandacht het beste om optimaal te kunnen presteren.

Het leerlingwezen is ervan overtuigd, de rector te kunnen overtuigen dat het belangrijk is om de leerling te kennen. De rector daarentegen is ervan overtuigd dat een puber  ook wel opgroeit zonder dat hij ze kent.

Wat gaat erom in een leerling? Wat doen jeugdpuistjes met een puber. Onbeantwoorde verliefdheid? De eerste zaadlozing? Waarom is roken slecht?  En wie maakt dat uit?
Wie is hij, die leerling, die puber, die half volwassene? Kortom een leerzame musical met de nodige humor.

Regie: Lida Hekker, muziek: Peter Geurts, dans en zang: Pauline van Eeden, Cintia van den Berg.

“Bloedlink” wordt gespeeld in het Teijlingen College locatie Leeuwenhorst in Noordwijkerhout op de volgende data:
Zaterdag 16 maart, 19:30
Zondag   17 maart, 12:00
Zondag   17 maart, 15:30

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 6,00 en zijn te reserveren op www.tikkie.nl