Datum: 18-11-2019 - 19:35
28
feb
'13

Opstapgroep NSL al 25 jaar een succes!

Voor iedereen die wil beginnen of net bezig is met gezond bewegen door middel van hardlopen. Bewegen is in! Bewegen is nodig! Daarom voor het 25e jaar een startgroep hardlopen voor beginners. We trainen twee keer per week en na 9 weken loop je 15 minuten aan een stuk...

en weet je ook of deze sport iets voor jou is. We lopen in het bos en duin wat gezond is voor de longen en de benen en ook nog eens blessurepreventief is. De ervaren trainers van de NSL staan borg voor een leerzaam en leuk programma zodat het niet moeilijk is om na de 8 weken bij ons verder te gaan met de uitbreiding van je conditie.

Voor wie:
Voor iedereen die verantwoord buiten wil bewegen. Deze hardloop-cursus is bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen.Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin.

Waar:

Door bos en duin nabij de Duindamse Slag, omgeving Witte raaf, Noordwijk. We verzamelen op het parkeerterrein bij de Duindamse Slag.

Start:

Zondagochtend 7 april om 9.30 u. op de parkeerplaats bij de Duindamse Slag. Gedurende ± 2 maanden elke zondagochtend om 9.30 uur en elke donderdagavond om 19.00 uur. Twee keer per week dus! Laatste training: zondag 2 juni. Trainers: Peter van Denzen, Willy van Pinxteren en Kees Zoutendijk.

Aanmelden kan bij:
Peter van Denzen, Tel. 0252-411082 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                      
Willy van Pinxteren,  Tel. 0252-375701 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij aanmelding willen we graag van je weten:
Naam,  woonplaats,  telefoonnummer,  leeftijd en of je al eerder aan sport(en) hebt gedaan, zo ja wat voor sport(en).

Kosten:
€ 40,00 voor zo’n 2 maanden loopplezier. Dit bedrag kun je de eerste training meenemen in een envelop met je naam erop!
Na het volgen van deze beginnerscursus kun je 15-20 min. aan een stuk hardlopen. Vind je het leuk en wil je doorgaan dan kun je lid worden van de NSL.
Peter, Willy en Kees trainen de groep dan verder tot volleerde hardlopers.

Heb je nog vragen bel of e-mail dan gerust !!