Datum: 05-08-2020 - 14:45
27
feb
'13

14 maart inloopbijeenkomst "Duinpolderweg" in Noordwijkerhout.

Donderdag 14 maart is er een inloopbijeenkomst over de Duinpolderweg in Noordwijkerhout van 16.00 - 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen dan met bestuurders en deskundigen praten over de keuze voor de te onderzoeken varianten en de vervolgstappen. De verbindingsweg...

zou er moeten komen tussen de N205 en N206, in het gebied vanaf De Zilk en tussen Hillegom en Bennebroek door. De bijeenkomst is in locatie Hotel NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, Noordwijkerhout.

De nieuwe weg houdt al een tijdje in deze streek de gemoederen bezig, zo ook voor deze bijeenkomst weer. De volgende reactie is van actiegroep "Niet door het bos":

Waarom Noordwijkerhout?
Wij hebben vernomen dat de bewonersbijeenkomst in Noordwijkerhout op 14 maart as wordt georganiseerd, omdat de provincie rekent op 1.000 bezoekers. Wij zijn stomverbaasd. Als je zo veel mensen verwacht, dan moet je deze bijeenkomst dus juist organiseren in de directe omgeving van het zoekgebied. Dwz in Bennebroek, of in Heemstede, Vogelenzang, Hillegom. Maar niet in hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Heel sneu dat de gedeputeerde niet in staat is om die 1.000 bewoners centraal in het gebied te komen toespreken.

Opdat deze mensen uit haar mond kunnen horen wat haar plannen zijn en wat er gaat gebeuren de komende periode. Het heeft natuurlijk ook geen enkele zin om naar de Leeuwenhorst te gaan. Je loopt naar binnen, je ziet daar weer dezelfde ambtenaren die eerder niet in staat bleken om uit te leggen waarom die weg er zo nodig moet komen, je kijkt wat in de zaal rond en dat is het dan. Geen vlammend betoog van de gedeputeerde voor een volle zaal met bewoners. Niks van dat al. Je loopt maar weer naar buiten en dat is het dan weer.
Bron actiegroep "Niet door het bos"