25
feb
'13

Koor Elan terug in Noordwijkerhout.

Sinds begin februari is Popkoor Elan teruggekeerd naar haar geboortegrond Noordwijkerhout. 5 jaar geleden is Elan hier opgericht. Na een periode in de Regenboogschool gerepeteerd te hebben, verhuisden de 50 leden met hun muzikaal leider Maurits Draijer naar basisschool De Egelantier...

in de Zilk. Wegens de nieuwbouw van de Egelantier moest dit popkoor uit de Bollenstreek deze winter weer op zoek naar een andere oefenruimte. Na wat speurwerk en werkbezoeken repeteert Elan tegenwoordig op woensdagavond in de Speelzaal van de Prinsenhof basisschool. Een zeer geschikte ruimte, temeer omdat Elan druk bezig is vorm te geven aan het eerste lustrum concert dat 5 oktober in de Muze in Noordwijk zal plaats hebben. De recent vernieuwde Speelzaal van de school biedt de leden van Elan alle ruimte om fanatiek te oefenen.

 

Koor Elan heeft nog plaats voor nieuwe gemotiveerde leden. Vooral herenstemmen zijn zeer gewenst. Zing je graag en goed? Heb je oor voor muziek en spreekt Engelstalige pop van vroeger en nu je aan? Kom dan eens luisteren en meezingen. Meer informatie vind je  op onze website: www.koorelan.nl.