Datum: 27-09-2023 - 23:32
23
feb
'13

Van carnavalsprinsen naar keukenprinsen!

Afgelopen december kwamen de vier prinsenparen van de Kokkerhoutse carnavalsverenigingen in actie voor 'Het Glazen Huis' Noordwijkerhout. Ze verkochten maar liefst 100 overheerlijke diners waarbij de opbrengst van € 3000,- aan het goede doel werd geschonken. Vrijdag 22 februari...

was het zover en konden de gasten aan tafel in Restaurant Zegers aan de Herenweg.

´s Middags waren Prins Forus van de Kaninefaaten, Prins Hubertus van de Keiebijters, Prins Thor van de Vikings en Prins Taurus van de Duinknijnen samen met chefkok Gert-Jan Verheij van Restaurant Zegers, al druk bezig in de keuken met de voorbereiding van het diner (zie foto's). Maar om voor honderd gasten te koken, zoals bij de verkoop van de diners beloofd, hadden de prinsen toch wel wat extra hulp nodig. Het personeel van Restaurant Zegers, maar ook Sanne Boswinkel en Annemarie Schrama boden zich spontaan aan om de prinsen te helpen in de keuken.

De gasten werden om 18.00 uur hartelijk verwelkomd met een glaasje Prosecco door de vier prinsessen, Prinses Fatum van de Kaninefaaten, Prinses Delphini van de Duinknijnen, Prinses Diana van de Keiebijters, Prinses Freya van de Vikings. De prinsen waren ondertussen in de keuken nog steeds druk aan het koken en de adjudanten werden ingezet om de gasten te voorzien van een drankje en later werd ook het diner door adjudanten aan de gasten geserveerd.

De prinsessen begaven zich onder de gasten en vertelde iedere keer welke volgende gang geserveerd zou gaan worden. De complimenten van de gasten over het heerlijke eten en de verzorging door de adjudanten vlogen over de tafels. Als toetje was er een heerlijk dessert met een foto van alle vier de prinsessen, de mooiste toetjes van het seizoen.

Aan het eind van de avond kon iedereen terugkijken op een gezellige en heerlijke avond en was er ook nog eens goed gevoel bij iedereen dat men met deze avond ook nog een bijdrage had geleverd aan Serious Request van het Glazen Huis Noordwijkerhout.

In de fotogalerij staan de foto's van de BON-redactie, u kunt later nog meer foto's bekijken op de website van JP/Snapshot.