Datum: 16-02-2020 - 20:27
22
feb
'13

Studenten Teylingen College Leeuwenhorst brengen tegenbezoek aan Hirado Japan.

In april 2013 gaat er een groep van 16 Noordwijkerhouters een tegenbezoek brengen aan Hirado in Japan. In het kader van de vriendschapsband met Hirado brachten 12 Japanse studenten tezamen met 3 docenten en een afvaardiging van de gemeente Hirado in 2012 een bezoek aan Noordwijkerhout (klik hier)...

Van 18 tot 30 april vindt het tegenbezoek plaats. De 12 studenten van het Teylingen college Leeuwenhorst die ook betrokken waren bij de ontvangst afgelopen september, zullen nu een tegenbezoek brengen aan Japan. Zij worden begeleid door 3 docenten en Bart De Haas namens de Stichting Hirado-Noordwijkerhout.

De voorbereidingen voor de uitwisseling zijn reeds begonnen. Vanaf donderdag 28 februari gaan de studenten zich ook voorbereiden op het programma en de presentaties die in Japan gegeven zullen worden. Dit zal plaatsvinden op de drie high schools in Hirado die bezocht zullen gaan worden en er vindt ook een bezoek plaats bij de gemeente Hirado.

Blik Op Noordwijkerhout zal uitgebreid verslag gaan doen van het tegenbezoek aan Japan in april, we houden u zoals altijd op de hoogte van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout.

Foto BON: bezoek studenten Hirado aan Noordwijkerhout in 2012.