Datum: 09-07-2020 - 09:53
17
feb
'13

Prinsenpaar Keiebijters zamelt € 666,66 in voor Alpe d'HuZes.

Op de laatste dag van het carnaval, op het podium in de Feesthal van de Keiebijters, maakte Prins Hubertus en Prinses Diana het bedrag bekend dat werd ingezameld voor de actie Alpe d'HuZes. Bij de bekendmaking van het Prinsenpaar in november kwamen collega-jagers van Prins Hubertus...

als Hoornblazers de zaal binnen en vertelde dat zij van plan waren om geld voor in te zamelen voor het goede doel. De actie Alpe d'HuZes van het KWF is de grote uitdaging, op 5 en 6 juni gaan ze maar liefst zes keer wandelend de Alpe d'Huez op. Deze fanatieke wandelaars laten zich daarvoor sponsoren en proberen daarmee zoveel mogelijk geld op te halen.

Prins Hubertus en Prinses Diana zorgden er samen voor dat de carnavalvierders enthousiast werden over dit goede doel en collecteerde verschillende keren tijdens de activiteiten van de Keiebijters. Het uiteindelijke bedrag van € 666,66 wat tijdens het carnaval werd opgehaald, is de laatste dinsdag dankbaar in ontvangst genomen door de wandelende collega-jagers en hoornblazers van Prins Hubertus.