Datum: 23-01-2022 - 10:09
14
feb
'13

Duinrand krijgt gulle donatie van Albert Heijn.

Naar aanleiding van de grootschalige renovatie van Albert Heijn Hillegom kreeg Speeltuin de Duinrand uit De Zilk een gulle donatie voor de viering van het jubileum in juni. Op dinsdagavond mocht een delegatie onder leiding van prijswinnaars Theo en Marleen van den Akker...

een winkelwagen vullen ten behoeve van het goede doel. Zij selecteerden Speeltuin De Duinrand, omdat ze daar als oud-bestuurders goede herinneringen aan hadden, de speeltuin een warm hart toedragen en ook zijdelings betrokken zijn bij de viering van het 40-jarig bestaan.

Reünie
Samen met twee andere 'goede doelen' trokken zij door de vernieuwde winkel en selecteerden onder andere limonade, snoepgoed, zoutjes en blikjes knakworst voor de kinderactiviteiten. Daarnaast vulden zij de wagen met  eten en drinken voor de grote reünie van oud-betuursleden en -medewerkers op 15 juni aanstaande.

Ruim 1000 euro
De Theo-van-den-Akker-kar van De Duinrand was door creatief inpakken tot ver boven de rand gevuld. Bij de opening van de winkel op woensdag bleek de speeltuin voor ruim 1000 euro jubileumvoorraad te hebben verzameld. Een mooie basis voor de viering op 15 en 16 juni. De Duinrand dankt Theo en Marleen voor hun attente actie en hulp en Albert Heijn Hillegom voor de gulle donatie. Zie ook: www.speeltuindeduinrand.nl.

Foto: De Duinrand