Datum: 23-02-2020 - 01:50
09
feb
'13

Een Blik Op "een confettivolle" carnavalsoptocht door Kokkerhout. (140 foto's)

Onder toeziend oog van vele getuigen vond om 13.00 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. De burgemeester wilde de sleutel pas overdragen aan Prins Forus na een proeve van bekwaamheid. De prins had zich op de Nieuwjaarsreceptie...

kritisch uitgelaten over de vele wegwerkzaamheden in het dorp en daarom moest Prins Forus nu laten zien dat hij zelf wel een snel straatje kon leggen. Gelukkig ging dat goed en kon de sleutel door burgemeester Goedhart gegeven worden en de optocht van start gaan. De burgemeester is dit weekend weer even boer, terwijl prins Forus met zijn prinses de scepter zwaait de komende dagen in Kokkerhout.

Het was ook dit jaar weer een prachtige optocht met vele wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. De redactie zag zelfs de eigen Blik Op NWH-website voorbijlopen, met een ludieke vorm van "blikgooien" op Noordwijkerhout! De confetti kwam dit jaar niet alleen van de wagens, maar ook veelvuldig uit de lucht vallen in de vorm van sneeuw. Het kon de pret niet drukken, de sfeer zat er goed in en dat beloofd heel veel feest de komende dagen. De foto's zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.

{gallery}2784{/gallery}