Datum: 09-08-2022 - 00:25
08
feb
'13

Reünie oud-spelers en begeleiding eerste elftal van VVSB.

Over een kleine tweeënhalve maand gaat er iets bijzonders bij VVSB plaatsvinden. Op zondag 21 april volgt er een reünie voor alle spelers die ooit in het eerste elftal van VVSB hebben gespeeld(1cap is voldoende). Die dag speelt het huidige eerste elftal de thuiswedstrijd tegen JVC Cuijk...

Met een leuk, speciaal en afwisselend programma om de wedstrijd heen willen wij iedereen die ooit in het eerste gespeeld heeft, of een rol in de begeleiding speelde nog een keer in het zonnetje zetten. Maar vooral natuurlijk een gezellig samenzijn bezorgen.

Een unieke gelegenheid om oud-ploeggenoten, trainers, verzorgers, grensrechters of elftalbegeleiders weer eens te ontmoeten. Een mooie kans om bij te praten, terug te blikken op die “goeie ouwe” tijd en te lachen om de voetbal- en kleedkamerhumor van weleer. Maar ook wellicht een moment om - wellicht na lange tijd - weer eens terug te keren op het oude nest van VVSB om te zien hoe het nu gaat met de club.

Vanaf volgende week is het mogelijk om op de site in te schrijven. Met het naderende carnaval voor de boeg – waarin velen van jullie elkaar zullen ontmoeten – doen we nu alvast een tipje van de sluier. Zeg het vooral voort de komende dagen en houdt 21 april vrij.