Datum: 01-02-2023 - 09:38
04
feb
'13

Oldtimer brandt uit op de N206 (update reactie Brandweer).

Even na half tien op zaterdagavond werd de brandweer van Hillegom gealarmeerd ivm een autobrand op de N206 in De Zilk. Bij nader inzicht bleek dit in Noordwijkerhout te zijn, vlak naast de kazerne van de Noordwijkerhoutse brandweer en deze werd daarom ook gealarmeerd. Op de N206...

stond een oldtimer in brand. In verband met de aanwezigheid van een LPG-tank in de auto, werd iedereen op een flinke afstand gehouden. Er vielen gelukkig geen gewonden maar de auto brandde volledig uit en de schade aan het wegdek was aanzienlijk.

Update: reactie Brandweer Hollands Midden 4-2-2013
Bij de melding van het incident aan de meldkamer van de Veiligheidsregio Hollands Midden is een verkeerde plaats op de N206 doorgegeven. Deze doorgegeven plaats (N206 De Zilk) ligt in het uitrukgebied van kazerne Hillegom. Omdat Hillegom al onderweg was op de N206 is deze brandweerwagen doorgereden. De kazerne Noordwijkerhout is in tweede instantie gewaarschuwd vanwege waterwinning (extra water). Geen fout in KVT, maar een verkeerde locatie bij de melding. Normaal wordt de kazerne Noordwijkerhout gealarmeerd bij deze locatie.

Bron foto's: 112Bollenstreek