Datum: 19-05-2022 - 03:37
31
jan
'13

Voorleesontbijt bij peuterspeelzaal Bambini en kleuters Ireneschool.

Woensdagochtend 23 januari was de start van de Nationale Voorleesdagen. In het hele land werd er door 'VIP's' voorgelezen. Bij de peuters van Bambini en de kleuters van de Ireneschool kwam maandag 28 januari wethouder De Haas mee ontbijten en voorlezen. Na een broodje...

en een beschuitje was het zover. De wethouder las het verhaal “Nog 100 nachtjes slapen” voor, over een meisje dat zo graag jarig wilde zijn, dat ze alvast een slinger ging maken. Voor deze slinger knipte ze allemaal driehoekjes uit kleren. De kleren waren van mama, de buurvrouw, een meisje, een politieagent en een clown. Ze vonden het niet leuk dat ze allemaal een driehoek miste in hun kleren, maar gelukkig kwam het goed en gingen ze feest vieren.

Dat de wethouder goed voor kan lezen, was wel duidelijk. De peuters en kleuters luisterden ademloos en toen het klaar was gaven de kinderen een groot applaus. Het was zo leuk dat we volgend jaar zeker weer meedoen met de Nationale Voorleesdagen en wie weet wie er dan komt voorlezen!
Foto PR