Datum: 02-06-2020 - 20:50
29
jan
'13

Toneelvereniging ODI verzorgt weer toneelcursus !

Na drie leuke uitvoeringen van het jaarlijkse kindertheaterstuk van  toneelvereniging ODI afgelopen januari, gaat ODI weer aan de slag met de nieuwe productie voor in april. De titel van dit komische stuk is ‘Boeing Boeing’ en ook dit stuk beloofd weer leuk te worden...

Via www.toneelverenigingodi.nl is hier al meer informatie over te vinden! Naast de traditionele 3 stukken per jaar verzorgt ODI ook regelmatig toneelcursussen, ook wel masterclass genoemd. Dit jaar heeft ODI besloten om het grootst aan te pakken.

De toneelcursus is bedoelt voor zowel mensen die nu al spelen bij ODI als voor mensen die het leuk zouden vinden om wat met toneel te gaan doen. Door middel van kleine opdrachten en regisseren hiervan zal er gewerkt worden aan thema’s zoals inleving en expressie, podiumbewustzijn, podiumpresentatie, inzicht in podiumopstellingen, spelen met ruimte, waar leg je je aandacht, emoties verbinden aan tekst, het publiek raken/ontroeren, je bewust worden van jouw rol en aanwezigheid op het toneel en natuurlijk het plezier in het acteren!

Om je te laten ervaren wat de workshop toneel en podiumpresentatie met jou als individu in het theater kan doen, stelt ODI een programma op waarin alle facetten van theater maken aan bod zullen komen. Ook staat ODI  even stil met wat er om een productie heen gebeurt (decorbouw, rekwisieten en organisatie). ODI zal  tijdens deze workshops steeds oog hebben voor het individu en hopen zo met elkaar een mooie cursus te creëren. Uiteindelijk hoopt ODI natuurlijk een aantal nieuwe acteurs over te houden aan deze leuke cursus.

Deze cursus zal gegeven worden in het ODI-honk in De Schelft in Noordwijkerhout door Natacha Hulsebosch en Bart Swerts, de cursus zal plaatsvinden op de dinsdagavond vanaf  9 april van 19:30 uur tot 21:30 uur Inloop en koffie vanaf 19:00 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 70 euro voor 8 keer inclusief koffie&thee. Opgeven kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het maximaal aantal deelnemers is 15.