Datum: 19-05-2022 - 03:24
21
jan
'13

Laat je niet in je kaart kijken en doe mee met de Koninginnedrive.

Ter gelegenheid van de verjaardag van H.M. Koningin Beatrix organiseert de Oranjevereniging Noordwijkerhout op donderdag 31 januari haar traditionele Koninginnedrive in de Schelft. Een avond die bol staat van gezelligheid en waar echt de mooiste  prijzen te verdienen zijn...

Beheerst u het klaverjasspelletje en vind u het leuk om dit ontspannen met Noordwijkerhouters onder elkaar te spelen, dan nodigt de Oranjevereniging Noordwijkerhout u daarvoor van harte uit. Al vanaf 18 jaar bent u welkom!

Verenigingen, clubs, personeel van bedrijven, familieleden met elkaar, buren, maar ook individuele particulieren, enz. roepen wij op deel te nemen in teamverband. Al met 8 personen, gemixt met dames en heren, kunt u zich als team inschrijven. Individuele deelnemers zijn uiteraard ook van harte welkom. Daarom: U DOET TOCH WEL MEE!!

Wie zal er dit jaar met de eer gaan strijken en mag die grote wisselbeker beker mee naar huis nemen, of wint u één van de velen andere prijzen? Er zijn weer “vette” vleesbonnen te winnen voor de 50 beste klaverjassers en natuurlijk niet te vergeten de al om bekende rookworsten. Tijdens de pauze worden er spetterende zaalprijzen verloot en wordt de donateursloterij georganiseerd. Met uw donateurskaart kunt u meespelen in deze donateursloterij, dus vergeet hem niet. U bent nog geen donateur en wilt toch meedoen in de donateursloterij, dan kunt u zich deze avond voor € 5,00 inschrijven als donateur en meedingen naar de prijzen.

Bij binnenkomst staat er een heerlijk kopje koffie/thee voor u klaar, aangeboden door de Oranjevereniging. Om deze avond een extra Oranje tint te geven, vragen we aan de deelnemers om in het Oranje of rood, wit, blauw te komen.

Inmiddels zijn er al veel liefhebbers die zich individueel of als groep hebben ingeschreven. Er zijn nog enkele tafels vrij om te bezetten dus schroom niet om u aan te melden.
Heel eenvoudig inschrijven kan tot en met woensdag 30 januari op de site van de Oranjevereniging, www. ovnwh.nl of bij Ton sur Ton in de Havenstraat. De kosten voor deze geheel verzorgde avond bedragen maar € 5,00 per persoon. Aanvang 20.00 uur. 

Voor de echt late klaverjasliefhebber is inschrijving mogelijk voor de aanvang van de drive in De Schelft. U loopt dan wel het risico dat alle tafels bezet zijn en helaas VOL = VOL. Iedereen alvast een prettige klaverjasavond toegewenst. Voor inlichtingen over deze avond: Huub Aanhane telefoon (0252) 37 25 98. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl