Datum: 26-02-2020 - 09:54
21
jan
'13

Benefietconcert in de Victorkerk.

Op zondag 27 januari a.s. is er een Benefietconcert in de St. Victorkerk in Noordwijkerhout  m.m.v. de koren Joy, Revoice, het Herenkoor St. Caecilia en Manna. Als extra zullen diverse solisten optreden, zoals Anouk van den Berg, Bente van Grieken en Pien en Sophie Warmerdam....

Het concert heeft een zeer gevarieerd aanbod. Zo worden er nummers gezongen uit het repertoire van Mathilde Santing, Bill Withers, Trijntje Oosterhuis en het nummer Lef van Karin Bloemen komt voorbij.

Het herenkoor verzorgt een tweestemmig lied, een Schotse psalm uit 1650 maar ook het mooie Panis Angelicus wordt ten gehore gebracht. In het optreden van Manna  komt een arrangement van Tom Parker voor en zij brengen ook het schitterende nummer I have a dream van Abba en Conquest of Paradise. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk lied “You’ll never walk alone“ Kortom een fantastische middag voor muziekliefhebbers.

Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur via Het Victorhuis aan de Sporkenhout 12 in Noordwijkerhout. Er is ruim parkeergelegenheid. Het concert begint om 14.00 uur en in de pauze wordt u een kopje koffie aangeboden. Na afloop van het concert wordt er gecollecteerd t.b.v. stoelen-actie  “In de Victor zit je goed “. De entree is geheel GRATIS.