Datum: 03-04-2020 - 09:41
20
jan
'13

Prins Taurus drinkt gerstenat uit Ajax-glas en ziet daarna sterren.

Op zaterdagavond was er, als voorloper op het carnaval in het Zilkse, een heus Prinsenbal in de Duinpan. Prins Taurus en Prinses Delphini ontvingen daarbij gasten uit het Kokkerhoutse, de bevriende Keiebijters en Vikings. En gasten nemen altijd een cadeautje (lees geintje) mee...

Zo hadden Prins Thor en Prinses Freya van de Vikings een lekker flesje gerstenat meegenomen voor Prins Taurus, maar hij moest dit als ras supporter van Feyenoord het wel uit een Ajax-glas drinken en daar had de Prins toch wel veel moeite mee. Maar goed hij liet zich toch verleiden door het gerstenat en vanmiddag zien we wel of hij daar goed (Ajax-Feyenoord) aan gedaan heeft.

Daarna steeg het gerstenat toch wel naar het hoofd van Prins Taurus en begon hij sterren te zien. Prins Hubertus en Prinses Diana van de Keiebijters hielpen hem daar een klein beetje bij, door met grote sterren het toneel op te komen. Het Prinsenpaar had na 11-11 ivm met zijn prinsennaam, statiefoto's willen maken bij de Sterrenwacht in De Zilk maar deze was gesloten. Gelukkig had Prins Hubertus de redactie van BON bereid gevonden om een statiefoto te maken met Prins Taurus tussen de sterren. Een presentje voor Prinses Delphini, een klok vol met dolfijnen, maakte het plaatje compleet.

Tijd werd om te feesten met de Stropers en de band de coverband K-Beng. De dansgardes van de Duinknijnen en Keiebijters gaven ook nog een gave showdans weg, de foto's kunt u zien in de fotogalerij. En zoals we altijd eindigen......het bleef nog lang onrustig in de Duinpan.