Datum: 12-05-2021 - 20:59
19
jan
'13

Timmers Verpakkingen gaat fris het nieuwe jaar in.

Timmers Verpakkingen gaat fris het nieuwe jaar in, 2013 staat bol van de veranderingen bij dit Noordwijkerhoutse bedrijf. Niet alleen het logo is aangepast zoals u kunt zien, ook de website zal binnenkort helemaal vernieuwd worden en de cash & carry aan de Gieterij op Gravendam wordt vergroot....

Een bestelbus, rondom bestickert met het nieuwe logo, is aangeschaft om de klanten hiermee nog extra te kunnen bedienen.

Verfrissende en moderne aanpassingen om de bestaande maar ook nieuwe klanten nog beter te kunnen voorzien van de allerhande artikelen. Zoals het logo al zegt heeft Timmers Verpakkingen meer dan alleen verpakkingen en kunt u voor een compleet assortiment artikelen bij het bedrijf terecht. De meest voor de hand liggende kantoorartikelen hebben wij voor u op voorraad tegen scherpe prijzen. En om daarmee het jaar goed te beginnen heeft men een aanbieding gemaakt van ordners en tabbladen om in ieder geval de administratie voor het komende jaar netjes en overzichtelijk op te kunnen bergen.

Frank en Margret Timmers hopen u dan ook graag te ontmoeten in hun Cash & Carry aan de Gieterij 31 op Gravendam te Noordwijkerhout.