Datum: 06-07-2020 - 10:47
13
jan
'13

Cursus Fondsenwerving voor vrijwilligers- organisaties uit Noordwijkerhout en De Zilk.

Elke vereniging, vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie heeft donaties of sponsorgelden nodig om allerlei activiteiten te kunnen organiseren. U heeft ongetwijfeld ook gemerkt dat dit in deze tijden van crisis een steeds lastigere opgave is. Daarom biedt de gemeente Noordwijkerhout...

vrijwilligersorganisaties uit onze gemeente een cursus fondsenwerving aan. Aan deelname zijn voor uw organisatie geen kosten verbonden. De cursus wordt gegeven door Scheffer&Groenewoud, bureau voor fondsenwerving. Dit bureau is gespecialiseerd in fondsenwerving voor verenigingen.

In deze cursus van 4 avonden kunt u leren wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij uw vereniging of stichting. Maar u leert vooral wat er nodig is om een aanvraag in te dienen bij een fonds en aan welke eisen u hierbij moet voldoen. Bijgaand treft u een uitgebreide inhoud van de cursus Fondsenwerving aan, klik hier.

Duur:      4 cursusavonden

Data:      maandagavond 4 maart, 18 maart, 8 april en 22 april 2013

Tijd:       19.30 tot 22.00 uur (inloop 19.15 uur)

Locatie:  hal gemeentehuis

Wilt u meedoen aan de cursus?
Dan is het van belang dat u alle avonden kunt bijwonen. Kunt u één van de genoemde data niet, dan kunt u een vervanger van uw vereniging of stichting sturen. Overigens raden wij iedere deelnemende organisatie aan om twee personen mee te laten doen aan de cursus. Zo wordt de kennis beter verdeeld en … “twee weten meer dan één!”

Aanmelden voor de cursus.
Wilt u met uw vereniging of vrijwilligersorganisatie aan deze cursus deelnemen, dan moet u bijgaand (klik hier) aanmeldformulier uiterlijk 15 februari 2013 ingevuld retourneren.

U kunt het ingevulde formulier ook opsturen naar het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout, Via Antiqua 23, 2211 HW Noordwijkerhout, telefoon 0252 343 800, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Wmo Adviescentrum maakt deel uit van de gemeente Noordwijkerhout en is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.00 uur.